Viorel Sălceanu

Hello, eu sunt Vio!

Aventura mea cu fotografia a început în 2013, atunci când cel mai bun prieten al meu avea un aparat foto DSLR, mi l-a împrumutat… și la mine a rămas.

Prima investiţie din resurse proprii a fost un Canon 50 mm, f 1.8, lentilă nelipsită din geanta oricărui fotograf. Cu acest echipament, entuziasmat fiind, o fotografiam chiar şi pe bunica în timp ce gătea.

Am început să port acest aparat peste tot cu mine, lucru ciudat pentru unii, interesant pentru alţii, iar de la cei din urmă au şi venit primele solicitări legate de fotografie.

Și totuși… Vă întrebaţi cum am intrat în această echipă???

Primul meu contact cu Pixel ProSport a fost în anul 2017 atunci când, din greșeală, la un eveniment sportiv pașii mi s-au intersectat cu cei ai lui Iosif Vajnar. În anul următor am văzut un anunţ prin care echipa Pixel ProSport se extindea, căutau om pe postul de editor… Am participat la acel interviu şi astfel am „îmbrăcat” tricoul Pixel.

În calitate de editor, prin „mâna” mea au trecut mii de cadre, a sute de sportivi, din zeci de evenimente sportive, fapt ce mă îndreptăţește să spun că fac parte din Familia Pixel ProSport !!!

P.S. Pe mine nu mă prea vedeţi la faţă deoarece sunt „omul din cortul Pixel”… 😊

Vezi Echipa