Ovidiu Mita

Hello, eu sunt Ovidiu!
Fotografia sau „a picta cu lumină”… frumoasă zonă a artei… însă şi tainică pentru mulţi dintre noi. A fost şi pentru mine, deoarece în calitate de Event Planner nu înţelegeam limbajul pe care îl aveau fotografii şi videografi cu care conlucram în cadrul multor evenimente.

Dorind să dispersez această „ceaţă”, coroborat cu faptul că am fost un autodidact în multe aspecte ale vieţii, am început să studiez tainele fotografiei, pentru ca mai apoi să „fur” câte puţin de la fiecare fotograf cu care mi-a fost dat să colaborez.
Nu sunt adeptul jumătăţilor de măsură aşa că în anul 2015 am absolvit cursurile şcolii de fotografie ITSC Târgu Mureş, avându-l ca şi lector pe actualul coleg Zsigmond Báthori.

Am vrut să fac parte dintr-un club exclusivist dedicat fotografiei aşa că am fost acceptat în Pixel Art FotoClub, iar apoi s-a „născut” Pixel ProSport.
Prin plecarea unuia dintre membrii fondatori din asociaţia care stă la baza brandului Pixel, am fost ales să fac parte din Board-ul acestei entităţi, alături de Iosif Vajnar şi Zsigmond Báthori.

Activând pe tărâm comunicaţional în mai multe domenii, am ales să fac şi partea de comunicare strategică şi de brand în cadrul Pixel ProSport.
Dacă sunteţi sportivi, cu mine vă veţi întâlni în zonele sau punctele cele mai puţin aşteptate. Îmi place să vă surprind acolo unde sunteţi ferm convinşi că nimeni nu vă poate vedea deoarece acolo sunteţi adevăraţii „voi”.
Hai, să ne vedem cu bine!

Vezi Echipa