Iosif Vajnar

Hello, eu sunt Iosif!
Sunt foarte bucuros şi onorat în acelaşi timp de faptul că sunt co-fondator al brandului Pixel.

Mă apropii cu pași mărunţi şi repezi către primii 50 de ani ai vieții, timp în care am bifat multe realizări, atât personale cât şi profesionale.
Sunt un tip relativ leneș, deci mă găsiți de obicei la zona de Start-Finish, fotografiind de pe un scăunel mic și verde, cu trei picioare. Voi fi mereu acolo pentru voi, pe călduri infernale sau ploi cu gheață…  fiindcă iubesc ceea ce fac, fiind un împătimit al fotografiei sportive.

Iubesc sportivii și apreciez enorm efortul acestora, efort pe care-l văd mereu afișat pe chip, însoţit de bucuria terminării unei curse de alergare montană sau în timpul unei partide din categoria sporturilor de echipă… Efort pe care încerc mereu să-l imortalizez într-o fotografie. Câteodată chiar reușesc… Atunci, privind fotografia, mă simt împlinit. Nu mai simt nici setea, nici foamea sau oboseala, nu-mi doresc să fiu în alt loc, nici să fac altceva. Simt că este chiar fericirea! Fericirea mea…

Încerc să fiu un fotograf mai bun mâine decât am fost azi. Să devin totodată și un om mai bun… Fiindcă împreună merg mână-n mână, așa cum succesul vostru se întrepătrunde cu munca nevăzută  din spatele lui.

Mulțumesc tuturor organizatorilor de competiții, partenerilor, sportivilor și sponsorilor echipei Pixel ProSport, pentru șansa de a fi fericit.
Promit să dau fericirea mai departe… mereu!

Vezi Echipa