Despre noi

Pixel ProSport – …for people, by people!

Totul pe această lume are un început, aşa că şi noi îl avem pe al nostru, iar ancorând începutul în timp vorbim de anul 2015 ca şi an în care a demarat proiectul Pixel ProSport.

Intrând şi mai mult în aspectele ce vizează debutul nostru pe piaţa fotojurnalismului sportiv trebuie să menţionăm faptul că Zsigmond Báthori era fotograf oficial al BC Mureş, iar Iosif Vajnar fotograf oficial al ASA Târgu Mureş. Mizând pe sensul proverbului „Unde-s mulţi, puterea creşte” cei doi au pus bazele unei echipe de fotografi de sport sub brandul Pixel ProSport.

Primul eveniment sportiv documentat de noua echipă de fotojurnalişti a fost Fitness Marathon, în luna noiembrie 2015 şi tot atunci a apărut pagina de Facebook Pixel ProSport!

Aşadar, echipa a fost iniţial formată din cei doi membrii fondatori, în cadrul căreia s-au perindat mai mulţi colegi pentru ca astăzi să putem vorbi de o „cimentare” a echipei în jurul a şase membrii: Iosif, Zsigmond, Ovidiu, Adelina, Marius şi Viorel.

Am căutat să înțelegem mereu nevoile organizatorilor, iar una dintre acestea era legată de viteza de execuție, predare şi încărcare a cadrelor în Social Media. Conştienţi fiind de aceste nevoi am cooptat în echipă un editor care editează cadrele în timp real astfel încât evenimentul este reflectat în mediul On Line concomitent cu desfăşurarea lui. Această facilitate pe care o punem la dispoziţia organizatorilor ne oferă privilegiul de a fi singura echipă de fotografi din România cu editare la faţa locului.

Deci, practic cuvântul care ne caracterizează este inovația, iar în acest sens vă mai pregătim o surpriză cât de curând.

Căutăm să fim mereu diferiţi şi în acelaşi timp empatici cu cei pe care îi imortalizăm şi de aceea membrii echipei noastre s-au apucat de alergat şi pedalat, unii bifând deja câteva probe de semi-maraton.

Pe voi dragi sportivi, abia aşteptăm să vă vedem pe teren sau pe traseu, să vă încurajăm şi imortalizăm. Iar pe voi cei ce iubiţi să priviţi sportul, abia aşteptăm să vă încântăm cu noi şi noi cadre ce surprind dăruirea, efortul şi pasiunea.