Adelina Coandă

Hello, eu sunt Adelina!
Am descoperit fotografia și povestea din spatele ei odată cu experienţa de viață…

Simpla joacă cu telefonul s-a transformat într-o pasiune armonioasă care m-a dus mai departe spre învăţare, răbdare, atenţie la detaliu şi mult exerciţiu. În frumosul început de drum am fost susţinută de familie şi prieteni, iar acest aspect a fost un real imbold în a livra calitate şi zâmbete celor pe care îi imortalizez.

Un alt început a fost în luna Februarie 2020, atunci când printr-un context de împrejurări am fotografiat în cadrul competiţiei de alergare Feleacu Running Hills. Ajunsă în natură, locul drag mie, printre oamenii care iubesc sportul, am avut plăcerea să cunosc echipa oficială de fotografi Pixel ProSport, oameni pe care i-am îndrăgit de la primul salut.

Emoţia m-a învăluit, am trăit alături de participanți fiecare moment pe care am încercat să-l redau prin cadrele realizate. Am furat timpului clipa. Acea clipă avea o surpriză pentru mine, mi-a adus bucuria de a face parte acum din frumoasa echipă Pixel, căreia îi mulțumesc pentru această ocazie.
Visele pot deveni realitate și sunt tare mândră că fac parte din această echipă caracterizată prin “Respect și Profesionalism”.
Abia aştept să îmi intraţi în focus…

Vezi Echipa